Sylvester Stallone är just nu ute och promotar sin TV-serie som går under namnet The Tulsa King där han kommer spela karaktären Dwight Manfredi, en serie som än så länge har fått ett ganska fint betyg på imdb.

LÄS OCKSÅ: Ny skräckfilm skrämmer slag på publiken

Det är under denna turné som Stallone berättar att han högst troligen kommer spela King Shark fler gånger berättar han för ComicBook och det baserar vi på att James Gunn skrev rollen King Shark speciellt för Stallone och därför passar rollen honom som handen i handsken, han jobbade tillsammans med Gunn i Guardians of the Galaxy Vol 2.

Sylvester Stallone fick frågan: om nu James Gunn är VD för DC Studios kommer du då återvända som King Shark? Sylvester Stallone svarade då följande:

– Ja absolut, Jag tycker att James har varit ganska generös samt att han och jag är ganska nära varandra, så om där kommer en möjlighet så kommer jag definitivt ta den. Jag älskar honom, han är fantastisk.

Sylvester Stallone kommer alltså åter igen spela King Shark om han får möjligheten, en roll som Gunn skrivit specifikt för honom och som därför passar honom perfekt.

Artiklar som kan falla dig i smaken: