Älskar du att kliva in i den magiska värld Walt Disney skapat, vars horisont hans arvtagare ständigt breddar? Då kan du stretcha smilbanden; det finns många disney filmer att se fram emot 2018.

Det våra örnögon kan se närma sig är ett stim med remakes och reboots. Vi får alltså återvända till flera bekanta universum. Och precis som dundersuccén “Djungelboken” kommer dessutom flera fantastiska Disney filmer, som satt en prägel på flera generationers fantasier, snart tillbaka i otecknat format. 

I spetsen på denna hord ser vi nyversionen av Mary Poppins, där vi kommer att få se Emily Blunt veckla ut paraplyet – i otecknad version. Mary Poppins kommer tillbaka har premiär på juldagen. Nedanför kan du se några av de Disney filmer som har premiär under andra halvan av 2018. Det utlovas filmer som kan slå rejält:

Solo: A Star Wars Story – Premiär 25 maj

Disney filmer

Star Wars filmuniversum fortsätter att expandera, och det görs i rasande takt. Detta tack vare att Disney köpte upp George Lucas filmbolag Lucasfilm och numera äger rättigheterna till franchisen. En film om året tycks vara planen. I Solo: A Star Wars Story andas vi från den pågående trilogin för att kliva in på den parallellgata Han Solo bor på.

Tillsammans med sin andrepilot Chewbacca tar sig Han Solo in i en underjordisk värld där han lär känna Lando Calrissian. Äventyret äger rum flera år innan Solo går med i rebellernas styrka.

Superhjältarna 2 – Premiär 31 augusti

Disney filmer

Snart är det 14 år sedan vi sist träffade Den fantastiska familjen, och vad har egentligen förändrats hos dem? De är fortfarande superhjältar, men medan Pappa Bob är hemma med bebisen Jack-Jack är Mamma Helen ute och räddar världen. Superhjältarna 2 är det många som väntat länge på, och troligtvis lika många som inte trodde att deras önskan skulle infrias. Vid succé kan det här kan bli en av de mest omtalade animerade uppföljarna.

Christoffer Robin & Nalle Puh – Premiär 12 oktober

Disney filmer

Här kommer en av de filmer jag nämnde i början, som är en live action-version på den ritade klassikern om Nalle Puh. I Christoffer Robin & Nalle Puh följer vi en hårt arbetande familjeman, som återförenas med sin bästa vän från barndomen. Den här filmen vekar slå på de sentimentala strängarna och ifall de får till det kan denna nyversion bli minst lika bra som Djungelboken, om än inte lika episk i sin skala.

Ser du fram emot dessa kommande och förhoppningsvis bra Disney filmer?

Artiklar som kan falla dig i smaken:

5 comments

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras. Required fields are marked *