På måndag är det premiär för Terrifier 2, som enligt flera utsagor ska vara något utöver det vanliga. Reaktionerna hos den amerikanska publiken har nämligen varit så starka att folk har spytt, svimmat och flytt salongerna.

Vi närmar oss Halloween och den 31 oktober bjuds det på en skräckfilm som har gått den extra milen för att skrämma vettet – eller kanske snarare äckla sin publik.

Enligt Filmtopp har Terrifier 2 fått publiken att både spy och svimma. Samtidigt, skriver de, har den fått goda recensioner och högt betyg. På IMDb har den 6,5 av 10 och på Metacritic 66 av 100.

Detta är inte riktigt något som hör till vanligheterna när det kommer till den mer… slafsiga formen av skräck. Regisserad och skriven av Damien Leones följer vi här en tonårstjej och hennes unga bror som terroriseras av en ”skräckclown” under Halloween.

Glöm inte bort den första filmen

Något du alltså har möjlighet att göra själv på landets biografer den 31 oktober. Men innan dess, bör du nog se den första filmen. Åtminstone om vi ska tro på vad regissören själv har att säga:

– Jag skulle älska att några lämnade salongerna, jag tycker att det är något av en hedersmedalj eftersom det är en intensiv film. Jag vill inte att folk ska svimma eller skada sig under filmen. Det är surrealistiskt. Den heter Terrifier 2 så du ska förmodligen se den första innan du hoppar in i denna. Om du ser Terrifier 1 så förstår du vad du ger dig in på.

Lycka till…

Artiklar som kan falla dig i smaken: