Det har återigen blivit dags att besöka Skåne och Mandelmanns gård för en sjätte säsong av den prisbelönta serien. Den 11 januari är det säsongsstart i TV4 och TV4 Play och tittarna kan se fram emot en säsong fylld av nya projekt, inspiration och en fördjupad relation till paret Mandelmann.

Ett år har passerat sedan tittarna senast besökte Gustav och Marie på den självförsörjande gården Djupadal på Österlen.

– Det blir ett kärt återseende med paret Mandelmann som välkomnar såväl trogna som nya tittare till sin vardag på gården. I årets säsong kommer vi att få stifta bekantskap med nya sidor av Gustav och Marie, och komma närmare paret än tidigare, säger Caroline Norrby, exekutiv producent. 

Mandelmanns gård 2022 sänds på tisdagar

Under våren kommer tittarna få följa Maries kreativa utsvävningar i växthusen och Gustav som påbörjar diverse inspirerande byggprojekt, bland annat bygget av ett nytt orangeri. Marie och Gustav väljer också att flytta ut på landet och bosätter sig i en gammal cirkusvagn för att komma närmre naturen och varandra. 

I år firar familjen Mandelmann 25-årsjubileum på gården Djupadal, ett firande som sträcker sig genom hela säsongen där tittarna bjuds på tillbakablickar från både lyckade, och mindre lyckade projekt. Men paret Mandelmann står också inför en stor förändring, alla barnen har nu flyttat hemifrån och en ny fas i livet tar vid. Förändringen öppnar upp för frågor om hur man håller en lång relation vid liv.

Mandelmanns gård sänds på tisdagar på TV4 Play och TV4. Säsongsstarten sänds den 11 januari.

LÄS OCKSÅ: Teaser till Harmonica säsong 1 släppt

Artiklar som kan falla dig i smaken: