Produktionsbolaget Skydance Media har många gånger släppt ordentliga blockbusters. Nu ska det göra två nya animerade filmer om allt går i lås.

Foto: DreamWorks.

Skydance kommer alltså göra två animerade filmer, den första bär namnet Luck och kommer ha premiär den 18 februari 2022. Den andre filmen bär namnet Spellbound och har premiär den 11 november 2022. Vi bör känna till att det inte enbart är Skydance Animation som kommer finansiera filmen utan Paramount Pictures kommer också vara med på ett hörn, berättar Dark Horizons.

Regissören bakom Luck är Peggy Holmes en ganska ny förmåga som bara regisserat 3 filmer sedan tidigare, filmer som Tingeling och piratfen, och majoriteten animerade projekt. Luck kommer handla om en tjej som alltid har otur med saker och ting, men en dag träffar hon på magiska figurer och som hjälper henne att förstå vilka krafter hon egentligen besitter.

Spellbound kommer Vicky Jensen regissera. Hon har tidigare jobbat på projekt som Shrek där hon också regisserade. Nu jobbar hon på en ny film vid namn Spellbound. Filmen handlar om en flicka som splittrat hennes kungarike i två med magiska krafter. Producenten bakom filmen är David Lipman.

Cineasten skriver mycket om nya animerade filmer. Vi täcker däribland Disney filmer med ett extra öga. Detta eftersom att filmjätten satsar hårt på sin nya tjänst Disney+.

Artiklar som kan falla dig i smaken: