Tre nya regissörer får nytt jobb

Nu har tre regissörer anslutit sig till tre nya filmprojekt och dessa regissörer är David Leitch, Eli Craig och Neil Burger.

David Leitch ligger bakom filmer så som Fast & Furious:  Hobbs & Shaw samt Deadpool 2. Nu ska han regissera en film som fått namnet Bullet Train åt produktionsbolaget Sony Pictures.

Det var först tänkt att Antonie Fuqua skulle regissera, men nu har han istället tagit på sig jobbet att producera. Fuqua har sedan en längre tid jobbat på projektet Bullet Train. Filmen baseras av en novell som Isaka Kotaro skrivit.

Eli Craig har gjort filmen Trucker & Dale vs Evil nu har han skrivit på kontrakt om att få regissera en ny skräckfilm. Närmare bestämt en uppföljare till The Hills Have Eyes. Projektet finansieras av streamingjätten Netflix.

Neil Burger känner vi igen från filmer som Divergent och The Upside och han kommer nu regissera en live action sci-fi som bär namnet Summer Frost för produktionsbolaget Skydance och Temple Hill. Filmen är baserad på en kortfilm av Blacke Crouch

Variety och Hollywood Reporter som berättar.

Artiklar som kan falla dig i smaken: