De allra yngsta kan se fram emot en tidig julklapp i år. De omåttligt populära valparna i Paw Patrol får nu sin allra första långfilm, där publiken får följa med på ett nytt och spännande äventyr. Den 1:a december finns Paw Patrol: Filmen att streama exklusivt på Paramount+.

När Ryder och valparnas största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden måste Ryder och allas våra favorithjältevalpar i Paw Patrol lägga in högsta växeln för att rädda staden från total förödelse. Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp av en ny allierad, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar Paw Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden!

Serien Paw Patrol hade premiär 2013 och har sedan dess blivit en stor succé över hela världen. Programmet följer valparna Marshall, Chase, Rubble, Rocky, Zuma och Skye, men även deras ledare – den tioåriga pojken Ryder. Paw Patrol har tidigare synts i långfilmer som Mighty Pups, men detta är första gången valparna får sin alldeles egna storfilm.

Se till att kolla runt här på Cineasten. Vi skriver nyheter, men också recensioner, listor och mycket annat. En varm rekommendation är att läsa om vår artikel om den stora svenska filmskaparen Ruben Östlund.

Artiklar som kan falla dig i smaken: