Det är regissören Joseph Kosinski som i skrivande stund är i förhandlingar om att få göra en uppföljare av filmen Twister som först släpptes 1996. Twister gjorde bra ifrån sig ekonomiskt men fick ett svalt betyg av kritiker och biobesökare.

Regissören Joseph Kosinski har inte jätte många filmer under bältet men de få han gjort har blivit riktiga storproduktioner så som Tron: LegacyOblivion och han jobbar just nu på Top Gun: Maverick. Den första Twister gjordes av Universal Pictures och nu har det visat sig att de kommer jobba på en uppföljare. Twister från 1996 hade en budget på 92 miljoner dollar och omsatte hisnande 495 miljoner dolla, dock har filmen ett ganska svalt betyg på 6,4 på IMDb berättar Variety.

I originalfilmen från 96 fick vi se skådespelare som Helen Hunt och Bill Paxton som spelade ett skilt par men som jobbar tillsammans och de brinner verkligen för att jaga de värsta stormarna runt om i Amerika, de lever på att samla information kring dessa oväder.

Första Twister regisserades av Jan de Bont som bland annat ligger bakom Speed. Verkställande producent av filmen var Stephen Spielberg och Michael Crichton.

Spana in en teaser av Twister från 1996.

Är du taggad på en ny Twister?

Läs mer om nya filmer på Cineasten!

Artiklar som kan falla dig i smaken: