Den stilbildande sitcom-serien finns äntligen att streama på Netflix. Detta efter en av branschens största affärer någonsin.

Ingen serie har betytt lika mycket för komediscenen som Seinfeld. Serien om fyra självupptagna och närmast psykopatiska vänner, som förstrött tar sig genom dejtinglivet i New York, lade grunden för en hel generation med komediserier. Nu kan vi äntligen streama Seinfeld på Netflix.

Gör dig redo för en serie om ingenting!

Seinfeld rullade mellan 1989-1998 och är komediseriernas komediserie. Den enda serien som väl kommer nära denna oefterhärmliga produktion är väl It’s Always Sunny in Philadelphia, även om den har en bit kvar upp till samma nivå.

Sedan 1 oktober finns Seinfeld alltså tillgänglig på världens största streamingtjänst. Netflix betalade närmare fem miljarder kronor för att få visa serien över fem års tid. ”Folk säger inte nej till pengar – det är vad som skiljer oss från djuren”, sade Jerry Seinfeld en gång i tiden. Och vi vågar mycket riktigt gissa att seriens huvudperson tjänar sig en gedigen hacka på affären.

Alla nio säsonger finns tillgängliga idag på streamingtjänsten. Njut!

Artiklar som kan falla dig i smaken: