I den amerikanska förlagan har vi tidigare sett ikoner som William Shatner, Henry Winkler och George Foreman kasta sig ut på en resa runt jorden tillsammans. När nu succéformatet kommer till Sverige och Kanal 5 är det inga mindre än komikern och skådespelaren Claes Malmberg, f d fotbollsmålvakten Thomas Ravelli, journalisten och programledaren Harald Treutiger samt skådespelaren Kjell Bergqvist som ger sig ut på ett äventyr som inte liknar något de tidigare gjort.

Bättre sent än aldrig
Foto: discovery+.

Då har Bättre sent än aldrig premiär på discovery+

Våra gubbar på vift har dessutom sällskap på sitt livs resa av regissören och skådespelaren Peter Magnusson. En resa till platser vi alla drömt om att besöka, upplevelser vi alla velat skaffa oss men liksom aldrig hunnit eller kunnat. Men i Bättre sent än aldrig visar våra deltagare att det aldrig är för sent. De besöker öknen i Marocko, umgås på Sicilien, utforskar de skotska högländerna och mycket mycket mer.

”Bättre sent än aldrig” säsong 1 har premiär på discovery+ den 6 september. Samma datum sänds även det första avsnittet på Kanal 5.

LÄS OCKSÅ: svenska filmer 2000 talet

Artiklar som kan falla dig i smaken: