Spindelmannens kvinnliga motsvarighet Silk får egen film.

Peter Parkers kvinnliga motsvarighet Cindy ”Silk” Moon får egen film. Likt Peter blev även Cindy biten av en radioaktiv spindel. Spindeln dog men Cindy fick istället enastående superkrafter.

Det är Coming Soon som rapporterar att Sony Pictures ska göra en spinoff av Spindelmannen om karaktären Silk. Silk är Cindy Moons alterego och kan beskrivas som en motsvarighet till Peter Parker och Spindelmannen. Även Cindy blir biten av en radioaktiv spindel på ett studiebesök och får superkrafter.

Den nordkoreanska karaktären Cindy Moon såg för första gången i serietidningen The Amazing Spider-Man Vol 3. (2014) och skapades av Dan Slott.

Än så länge finns inte särskilt mycket information om filmen men det sägs att den ska bindas ihop med andra filmer i Spider-Mans universum, så som kommande Venom med Tom Hardy i huvudrollen. Det sägs också att Amy Pascal ska producera, vilket är troligt med tanke på att hon ligger bakom Spider-Man: Homecoming och har tre ytterligar Spider-Man-filmer under produktion.

Vad tror du om en film om Silk?

Artiklar som kan falla dig i smaken: