Rick Moranis gör film igen, han har en roll i filmen Älskling jag krympte barnen.

Vi vet sedan tidigare att Rick Moranis varit pensionerad på grund av att sin fru dött och därför ville han stanna hemma med barnen. Men nu har vi fått nyheten att han kommer åter igen ha en roll i kommande Älskling jag krympte barnen kanske för barnen nu är gamla nog att testat sina egna vingar.

Rick Moranis har tidigare medverkat i filmer som Spaceballs och Ghostbusters och var en välkänd skådespelare under 1970-80 talet därefter gick han i pension men nu visar det sig att han åter igen kommer göra film och har huvudrollen i nya Vi krympte barnen och hela projektet finansieras av Walt Disney. Moranis kommer spela pappan Wayne Szalinski.

Filmen kommer bli en uppföljare av första filmen som släpptes 1989 och i projektet kommer vi få se andra skådespelare som Josh Grad som spelar den äldre sonen till Wayne Szalinski och Gads karaktär kommer gå i pappas fotspår och bli en ökänd forskare och han kommer också krympa sina barn, detta berättar Dark Horizons.

Älskling jag krympte barnen kommer högst troligt landa på Disney+ men innan den gör det så kommer filmen hamna ett par månader på bio. Regissören bakom projektet blir ingen mindre än Joe Johnston som tidigare regisserat filmer som Honey och Captain America: The first Avengers. Producenterna är Todd Lieberman och Todd Rosenberg kommer skriva manus.

Vad tyckte du om älskling jag krympte barnen från 1989? Ska de bli spännande att Moranis gör nya filmer igen?

Artiklar som kan falla dig i smaken: