I dag får svenska folket ett nytt program att kasta sig över på TV4 och TV4 Play. Det är nämligen premiär för ”Bonde söker fru – Jorden runt” som är en typ av spinoff på den älskade originalserien. Även här är det Linda Lindorff som leder tittarna genom de olika kärlekshistorierna.

I programmet Bonde söker fru – jorden runt möter vi bönder vars vardag skiljer sig markant från det traditionella livet med mjölkkor och havrefält. Liksom sina kollegor i det vanliga programmet vi så väl känner till, längtar de efter att hitta den stora kärleken. Under årets säsong får vi följa med tre bönder – Anders, Dino och Christopher – på deras romantiska resa bland vinrankor, travhästar och olivträd.

– I Bonde söker fru – Jorden runt blir det till skillnad från vanliga Bonde söker fru en hel del drama som till viss del består av språkliga missförstånd och kulturkrockar, men det fina är att kärleken ändå övervinner allt. För mig personligen har det även varit en känslomässig berg och dalbana att följa de här tre bönderna på deras kärleksresa. Tittarna har en engagerande, känslosam och överraskande säsong att se fram emot, säger Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Foto: Gabriel Liljevall/TV4.

Bönderna i Bonde söker fru – Jorden runt 2024

Dino Choreftis, 49 år, Grekland:

På Rhodos, Greklands solsäkraste ö, lever Dino, en 49-årig olivbonde med en mångsidig verksamhet på sin familjegård. Han producerar olivolja, grönsaker och frukter och älskar havet samt äventyrssporter. Dino söker en självständig tjej som delar hans passion för äventyr och livet på vattnet.

Christopher Sjöblom, 25 år, USA:

I Napa Valley, Kalifornien, lever 25-årige vinbonden Chris, som drömmer om att bygga sin egen vingård och resa runt i världen. Han älskar svenska traditioner, äventyrssporter och konstnärliga aktiviteter. Chris söker en charmig och intelligent tjej redo för nya äventyr.

Anders Lindqvist, 70 år, Frankrike:

Anders är en legendarisk figur inom travsporten, bosatt utanför Paris. Trots pensioneringen är han aktiv som coach och kommentator. Han letar efter en kvinna som delar hans tempo och intressen för mat, resor och stadslivet.

Bonde söker fru – Jorden runt 2024 har premiär på TV4 och TV4 Play i dag, den 8 april.

Artiklar som kan falla dig i smaken: