2015 hade den första säsongen av serien Mr. Robot premiär på det amerikanska tv-bolaget USA Network. Rami Malek spelade huvudrollen som den deprimerade cyberteknikern och hackern Elliot Alderson som börjar samarbete med en grupp aktivister som kallar sig för ”fsociety”. Christian Slater spelar ”Mr. Robot” som leder dem i ett uppdrag att radera konsumenters skulder till storföretag.

”Mr. Robot” har rosats av både kritiker och publik. Den har tilldelats två Golden Globes – en till Christian Slater och en för bästa drama serie. Rami Malek har också vunnit en Emmy för huvudroll i en dramaserie.

Nu har totalt fyra säsonger av Mr. Robot släppts sedan starten 2015, med totalt 45 avsnitt på en timme vardera. Nyligen släpptes den fjärde säsongen. Vi reder ut om det blir en fortsättning på Mr. Robot eller inte.

TIPS: följ senaste nytt på TV här

Fjärde säsongen blir den sista

Seriens skapare hade redan innan premiären av säsong 4 annonserat att det tyvärr inte blir mer efter den fjärde säsongen av Mr. Robot. Redan i oktober förra året meddelades det att den fjärde ämnar att avsluta cyberthrillern.

Producenterna bakom serien ska också ha varit upptagna med andra projekt vilket i sin tur har lett fram till beslutet att låta den fjärde säsongen bli den sista.

För alla Mr. Robot älskare som ännu inte sett slutet utlovas en spännande seriefinal som bjuder på både chock och överraskning. Men om inte det heller räcker är det kanske dags att börja se om den från säsong 1 i stället?

Läs mer om nya serier på Cineasten.se. Vi skriver även om annat, som Disney filmer och Hollywoods historia. Mycket nöje!

Artiklar som kan falla dig i smaken: