”The Crow” kom ut 1994 och drog snabbt till sig en hängiven publik. Efter det kom flera uppföljare och 2017 började det talas om en reboot. Nu är äntligen förproduktionen av filmen åter i rörelse, med Bill Skarsgård i huvudrollen.

The Crow, som baseras på indie-serietidningen med samma namn av James O’Barr, handlar om Eric som tillsammans med sin fru Shelly blir överfallna av ett gatugäng när deras bil brakar ihop. Eric blir paralyserad och tvingas se på när hans fru blir våldsamt mördad av gatugänget. Eric dör senare på sjukhuset men återupplivas av en kråka. Djupt ärrad av händelsen sätter Eric ut på ett hämnduppdrag för att mörda de som skadat honom och tagit hans frus liv, med kråkan som följeslagare och vägledare. 

Enligt The Hollywood Reporter, kan vi nu rapportera att Bill Skarsgård kommer att spela rollen som Eric. 

Skrivs av Oscarsnominerad författare

Filmens budget ligger på ungefär 50 miljoner dollar och är schemalagd för inspelning i juni i år i Prag och München. Rupert Sanders som regisserar är tidigare känd för filmen Snow White and the Huntsman och Ghost in the Shell. Han samarbetar på The Crow tillsammans med den Oscarsnominerade manusförfattaren Zach Baylin

Efter återkommande strul kring nyproduktionen av The Crow med osämja inom produktionen och avhoppare är fansen försiktigt optimistiska, men om allt går som det ska kommer vi att få se Bill Skarsgård ta sig an huvudrollen i den efterlängtade övernaturliga hämndthrillern. Låt oss hoppas på att allt går i lås den här gången.

I väntan på The Crow finns nu möjligheten att se The Batman på bio, en annan reboot av en superhjältesaga.

Här hittar du fler nyheter!

Artiklar som kan falla dig i smaken: