Ben Affleck och Matt Damon återförenas i sportdrama om Sonny Vaccaro.

I ett nytt sportdrama skildras Nikes grundare när han försöker få Michael Jordan som talesperson för Nike och hur pass villig han är att kämpa för att få som han vill. 

I det kommande sportdrama kommer Sonny Vaccaro att skildras, grundaren av Nike, när han kämpar med att knyta an med världsstjärnan Michael Jordan och filmen kommer utspela sig under 1980-talet. 

Ben Affleck regisserar filmen för Amazon Studios, Skydance Sports och Mandalay Pictures, rapporterar Deadline. Affleck kommer även att spela rollen som Paul Knight, medgrundaren av Nike och huvudrollen Sonny Vaccaro kommer spelas av Matt Damon.

Filmen har ännu inte fått en fastställd titel, men i handlingen kommer Michael Jordans familj att närvara, i synnerhet hans kraftfulla mamma. Vi kommer också att introduceras till Jordans tidigare tränare, rådgivare och vänner, så i stort sett alla som stod honom nära under denna period av hans karriär och liv.  

Inte första gången Ben Affleck och Matt Damon jobbar ihop

Detta är långt ifrån första gången som Affleck och Damon har arbetat tillsammans i en film (inte minst debuterade de tillsammans med Good Will Hunting), men det är första gången som Affleck kommer att regissera Damon.

LÄS OCKSÅ: Bästa skräckfilmerna från 2010-talet

Artiklar som kan falla dig i smaken: