Det går rykten om att vi kommer få se skådespelare som Taron Egerton och Scarlett Johansson i vad som blir nya Little shop of Horrors av produktionsbolaget Warner Bros Pictures. 

Allt börjades 2016 då regissören Greg Berlanti, som ligger bakom Love, Simon ville jobba på en ny film till Little shop of horrors och utgå från ett nytt manus skrivet av Matthew Robinsons. Det är Full Circle Cinema som idag gick ut med att Rocket Man och Kingsman skådespelaren Taron Egerton är i förhandlingar om en roll i filmen där han kommer spela Seymour Krelborn.

En journalist på Collider har också gått ut med ett Twitter inlägg där han berättar att även Scarlett Johanson fått en roll i filmen där hon ska spela Audrey Fulquard. Det går också rykten om att Emmy-vinnande Billy Porter kommer ha den köttätande blomman Audreys röst.

Berättelsen om den köttätande blomman Audrey påbörjades redan på 60-talet men filmen vi antagligen känner bäst till är versionen från 1986 där vi fick se skådespelare som Rick Moranis, Ellen Greene, Steve Martin, John Candy, Bill Murray och Jim Belushi.

Läs senaste nytt om film och serier på Cineasten!

Artiklar som kan falla dig i smaken: