Nu är Joakim och Jonna Lundell äntligen tillbaka med en andra säsong av den omåttligt populära discovery+ serien Hide and Seek. I säsong 2 bjuds 24 av våra största profiler in till ett övergivet sjukhus djupt in i de småländska skogarna. Var de uppskrämda deltagarna vågar gömma sig denna gång och vem som vinner årets kurragömma återstår att se…

Det står även klart att det blir en trejde säsong av originalserien Hide and Seek med planerad premiär nästa år. Säsong 2 har premiär idag 29 oktober exklusivt på discovery+.

Kristallennomierade Hide and Seek och Sveriges läskigaste kurragömma är tillbaka med en andra säsong, tillsammans med Joakim och Jonna Lundell. Under första säsongen skrämde de kändisar som Ellen Bergström, Robin Bengtsson och Sean Banan. I säsong 2 har de bjudit in 24 kända profiler och influencers, däribland Josefine Qvist, Daniel Paris, Isabel Adrian och Anna Toledano Book.

Nu står det även klart att det blir en trejde säsong av tittarsuccén som har planerad premiär nästa år exklusivt på discovery+. 

Joakim Lundell om Hide and Seek säsong 2

– Vi är otroligt glada över hur den första säsongen mottogs och nu väntar om möjligt en ännu läskigare omgång, säger Joakim Lundell. Dessutom planerar vi för en tredje säsong som har premiär nästa år, vilket känns sjukt kul och vi har verkligen tagit Hide and Seek till en helt ny nivå. 

Hide and Seek utspelar sig på ett övergivet sjukhus långt in i de mörka småländska skogarna. Där tävlar deltagarna och gömmer sig för makarna Lundell, samtidigt som de utsätts för skräckinjagande figurer i mörkret. Var vågar deltagarna gömma sig? Vågar du titta? Och vem vinner Sveriges läskigaste kurragömma?

Alla deltagare i Hide and Seek säsong 2


Josefine Qvist – Influencer och TV-personlighet

Manoel ”Junior” Marques Lerin – Skådespelare

Hampus Hedström – Youtuber

Anna Toledano Book – Artist

Paulina Jr Pancenkov Artist och influencer

Daniel ”Paris” Afshinnejad – Influencer

Tina Thörner – Rallyförare

Oscar ”Gordon Dewon” – Youtuber

Anna-Lisa Herascu – Influencer och TV-personlighet

Renaida Braun – Influencer och TV-personlighet

Johannes Holmström – influencer, vinnare av Puppet Master

Kevin Gaines – TV-personlighet

Isabel Adrian – TV-personlighet

Jonathan Borg Rosén – Youtuber

Edvin Törnblom – Poddare och programledare

Klara Hammarström – Artist

Robin ”Mos” Andersson – TV-personlighet

Liam Cacatian Thomassen – Artist

Ferry Svan – Idrottsman inom timbersport

Diana Mohseni – Influencer och TV-personlighet

Emma Hellström – Influencer och TV-personlighet

Marcus ”Mcuze” Johansson – Influencer och TV-personlighet

Pa Musa ”Black Moose” Jallow – DJ

Imen Kalsan Mohamed ” – Artist

Är du inget fan av reality? Cineasten har sådant för finsmakaren med. Här kan du läsa vårt porträtt av Ruben Östlund och hans filmer.

Artiklar som kan falla dig i smaken: