Chris Evans får roll i kommande filmen Pain Hustlers och kommer då jobba med bland annat skådespelaren Emily Blunt, projektet finansieras av Netflix och David Yates kommer hålla i tyglarna. Yates har gjort ett antal storslagna filmer så som tillexempel fyra Harry Potter-filmer och The Legend of Tarzan för att nämna någon.

LÄS OCKSÅ: Johnny Depp som Jack Sparrow kan fortfarande hända

Manuset till filmen är skrivet av Wells Tower där Blunt spelar Liza Drake som hoppade av skolan som ung men som drömmer om ett bättre liv tillsammans med sin unga dotter. Hon får jobb på ett nystartat läkemedelsbolag som kämpar hårt för att gå runt, bolaget ligger i centrala Florida. Men tack vare Blunts charm, mod och drivkraft lyfte detta företaget och når de lyxig hon alltid drömt om. Men att vara rik är inte bara guld och gröna skogar utan hamnar i centrum för ekonomisk kriminalitet och konspirationer med dödliga konsekvenser. 

När man läser storyn så känns den väldigt lik Martin Scorseses The Wolf of Wall Street som fått fantastiska recensioner och gjort bra ifrån sig ekonomiskt.

Filmen kommer påbörjas i Augusti detta året, berättar Deadline

Artiklar som kan falla dig i smaken: