Söndagskvällar kan tendera att vara ganska tråkiga. Du kanske har ångest för den kommande jobbveckan, har en mindre bakfylla, eller är helt enkelt trött efter en rolig helg? Oavsett vad finns det en lösning för detta. En bra film! På så sätt kan du lägga dig ner i soffan eller sängen och slappna av, samtidigt som du får njuta av underhållning i världsklass.

Men för att upplevelsen ska bli bra krävs det att filmen är bra, och det hjälper vi dig gärna med. I den här artikeln hittar du fem stycken grymma alternativ, varav minst ett av dem kommer att passa för dig!

5 alternativ som vi tror du kommer gilla

Nedan är exempel på filmer som vi tror att du verkligen kommer gilla:

Slumdog Millionaire

Slumdog Millionaire handlar om en ung man som är med i ett program likt “Vem vill bli miljönär”. Här överträffar han allas förväntningar, vilket väcker frågor om fusk. Filmen är oerhört gripande, spännande och utmanande, vilket gör den till ett perfekt alternativ för dig som vill ha en lite mer interaktiv och fängslande film.

Den har även vunnit otaliga priser, vilket visar att den uppskattas av många människor, kritiker och recensenter runt om i världen.

Filmtrilogin om härskarringen

Du känner säkerligen redan till filmtrilogin om härskarringen, eller hur? Sagan om ringen är en de mest omtalade och populära filmerna genom tiderna, och fortsätter än idag att vara en favorit i många hushåll runt om i världen.

Om du inte redan har sett dessa filmer är det ett måste, men även om du har sett dem är sannolikheten hög för att du kommer att njuta av dem igen. Det bästa av allt är att du har underhållning i nästan 10 timmar om du väljer detta alternativ!

The Irishman

The Irishman är en av Martin Scorseses senaste filmer, och håller den höga klass som förväntas av denna oerhört erfarna och skickliga regissör. Speltiden är nästan 3,5 timmar, vilket gör att du får rejält med underhållning som kan sträcka sig sent in på kvällen.

Här hittas Al Pacino, Robert De Niro och Joe Pesci i huvudroller, vilket säkerställer att skådespeleriet håller den allra högsta nivån. En perfekt film för dig som är intresserad av maffian i USA.

Interstellar

Är du intresserad av rymd och framtidskoncept? Då kan Interstellar vara ett grymt alternativ för dig. Den här filmen är oerhört gripande, futuristisk och bidrar med fängslande miljöer och teman, och kommer förmodligen att ge dig både en och två tankeställare.

Speltiden är nästan 3 timmar, vilket gör att den lämpar sig väl för dig som vill ha underhållning under en längre tid, utan att behöva byta film.

Get Out

Sist hittar vi Get Out. Detta är ett utmärkt alternativ om du är sugen på spänning utöver det vanliga, tillsammans med skräck, ångest och rädsla. Get Out klassas som en av de bästa skräckfilmerna någonsin, och bidrar med spänning likt få andra filmer tidigare.

Artiklar som kan falla dig i smaken: