Spänn fast säkerhetsbältet – actionkomedin Zombieland ska få en uppföljare.

Det tog sin tid, men nu är det klart att den hyllade actionkomedin ”Zombieland” får en uppföljare. ”Zombieland 2” är under utveckling och förväntas nå biograferna i slutet av 2019.

Hollywood Reporter har det stora nöjet att rapportera att en uppföljare till kultförklarade Zombieland är på gång. Inte nog med det, det är också klart att skådespelarna Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg och Abigail Breslin återvänder i sina roller.

Zombieland 2 regisseras av Ruben Fleischer, som också låg bakom den första filmen. Manuset skrivs av Paul Wenrick och Rhett Reese, varav den sistnämnda tidigare har stått för manuset för Deadpool.

Produktionen rör sig snabbt framåt och inspelning förväntas påbörjas redan i januari nästa år. Om filmen får sin förväntade premiär i slutet av 2019, kommer det att vara lagom för den första filmens tioårsjubileum.

Nu väntar vi med iver och hoppas att Zombieland 2 kommer att leva upp till den första filmens sköna stil. Frågan är om manusförfattarna kan hitta en knorr för att få med Bill Murray igen eller om de kommer att plocka in någon annan go skådespelare, som kan göra en ny charmig cameo. Sett till hur många som kommer att vallfärda till biograferna lär det inte vara särskilt svårt. Vem vet, kanske får vi se John Travolta eller varför inte Uma Thurman som zombie?

I väntan på Zombieland 2 kan du beta av de grymma filmerna på vår lista med bra thriller-filmer. Där hittar du spänning så att du klarar dig… åtminstone för ett tag.

Ser du fram emot Zombieland 2?

Artiklar som kan falla dig i smaken:

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras. Required fields are marked *