Det är mycket goda tider för cineasten, som har massvis med bra filmer på bio att avnjuta. Biohösten 2018 har bjudit på en hel del Oscarskandidater och andra bra filmer för hela familjen. Utöver det som redan visas på vita duken har vi en del glimmer att se på biotablåns horisont; bra filmer är på väg.

Det finns bra filmer som kommer att gå på bio fram till och med årets slut, och spännande blockbusters, som kommer att ha premiär under mellandagarna. Därför är det särskilt i år en väldigt fin idé att ge bort en biobiljett som julklapp – eller för den som en oväntad gåva när lusten slår dig. Vi tipsar dig om några av de filmer som gör biobiljetten till en fantastisk present.

Bäst på bio just nu

A Star Is Born

Servitrisen Ally som drömmer om ett större liv. Hennes önskan infrias när hon träffar den berömda musikern Jack som anser att hon har en utomstående röst. Tillsammans börjar de en resa att få Ally till toppen, men Jack, som kämpar med alkoholism hamnar i en nedåtgående spiral. Kan de båda komma dit de vill?

“A Star is Born” är den mest självklara filmen att se på bio fram till årets slut. Lady Gaga och Bradley Cooper spelar mot varandra, och deras rollprestationer hyllas lika mycket som de skrivna låtarna för filmen. En stark kandidat i flera kategorier när den 91:a Oscarsgalan vankas på våren.

Andra hyllade filmer som går på bio idag är David Chazelles rymddrama “First Man” och Brian Singers “Bohemian Rhapsody”, som legat 1:a på biotoppen.

Biofilmen att länga efter mest i jul

Mary Poppins kommer tillbaka – Premiär på juldagen

Många år har gått sedan den magiska nannyn Mary Poppins första visit kommer hon tillbaka för att hjälpa familjen Banks genom en tuff period. Med hjälp av hennes magiska krafter får hon dem att hitta glädjen i livet.

Disney håller just nu på att putsa sina klassiska verk med otecknade nyversioner. Först ut var supersuccén “Djungelboken” följd av “Skönheten & Odjuret”. Så småningom får vi se “Dumbo” och “Lejonkungen”, men först ut är “Mary Poppins kommer tillbaka”, med fantastiska Emily Blunt i titelrollen. Av alla julklappar och julklappstipps du kan ge och få är en biljett till disneys kommande familjefilm en lysande sådan.

Andra kommande biofilmer att längta extra mycket efter är storsatsningen “Aquaman” och politiska dramat “Vice” med Christian Bale, som ännu en gång genomgått en stor kroppsförvandling inför sin roll.

Artiklar som kan falla dig i smaken:

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras. Required fields are marked *